Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre Noi

Inevitabil, orice companie de distributie din domeniu isi asociaza imaginea cu cea a produselor pe care le vinde. In consecinta, alegerea noastra este facuta dupa o studiere atenta, si strict pe baza calitatii produselor si nu a avantajelor materiale oferite de diversi producatori.

Opiniile Clientilor Nostrii

Placut surprinsa sa gasesc aici unele dintre cele mai cautate produse profesionale din lume
Stefana Anghelache
Mi-a placut foarte mult amabilitatea personalului dumneavoastra.
Lavinia
Am fost placut surpinsa de rapiditatea livrarii produselor comandate.
Andreea S.
Produsele Tecna sunt intr-adevar de o calitate exceptionala
Mihaela V.
 
 

No products in the cart.

Tecna Integro

Integro

Integro

Tecna Integro - Produsele oferite de piata, nu rezolvă întotdeauna problemele clientului. Acest decalaj poate fi umplut urmand sfatul specialistului Tecna. Este vorba despre crearea unui amestec special care nu este prezent pe piata ca un produs finit. O formula în cazul în care puteți adăuga componente specifice și puteti crește concentrația de ingrediente active, astfel pentru a crea un amestec personalizat. Folosind aceste noi practici din Linia Integro, salonul de coafură devine un adevărat laborator, unde se customizeaza și se personalizeaza terapii.

Ingrediente cheie:

PROTEO (P) Proteine - dă finețe și luminozitate părului tratat și fragil; elimina porozitatea; face părul ușor de pieptănat, nu trage în jos părul fin; mărește volumul și ofera stralucire parului.

HIDRA (H) Ulei de măsline - păr hrănit și neporos din interior. Efect de regenerare. MIERE - Hrănește și dă strălucire - Are functia de reglare de sebum

SOFT (L) SHEA BUTTER - Tonic și protectie impotriva agentilor externi. ALOE VERA - păr hrănit și moale. Actiune de regenerare a scalpului