Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre Noi

Inevitabil, orice companie de distributie din domeniu isi asociaza imaginea cu cea a produselor pe care le vinde. In consecinta, alegerea noastra este facuta dupa o studiere atenta, si strict pe baza calitatii produselor si nu a avantajelor materiale oferite de diversi producatori.

Opiniile Clientilor Nostrii

Placut surprinsa sa gasesc aici unele dintre cele mai cautate produse profesionale din lume
Stefana Anghelache
Mi-a placut foarte mult amabilitatea personalului dumneavoastra.
Lavinia
Am fost placut surpinsa de rapiditatea livrarii produselor comandate.
Andreea S.
Produsele Tecna sunt intr-adevar de o calitate exceptionala
Mihaela V.
 
 

No products in the cart.

Invigorating Sampon

Invigorating Sampon 250ml

Product Code: TECNA748 Category: Teabase

Be the first to review this product

Sampon impotriva subtierii parului sau pentru perioade stresante. Contine ingrediente active exclusiviste: Cafeina, TeaTree Oil, Tei, Patchouli, Proteine si aditivul special activ Complexul Energetic GP4G. Elimina complet toxinele si rezidurile din par creand o baza pentru un par sanatos.
Stimuleaza activitatea firului de păr în diferite etape ale ciclului de viață. Previne caderea parului si promoveaza regenerarea naturala; hrănește și întărește firul de par, luptand viguros cu semnele de îmbătrânire cu ajutorul ingredientelor andti-age din Formula Unisex.

Availability: 10 In stock

126,00 RON

Nature in your hands

Description

Details

Sampon impotriva subtierii parului sau pentru perioade stresante. Contine ingrediente active exclusiviste: Cafeina, TeaTree Oil, Tei, Patchouli, Proteine si aditivul special activ Complexul Energetic GP4G. Elimina complet toxinele si rezidurile din par creand o baza pentru un par sanatos. Stimuleaza activitatea firului de păr în diferite etape ale ciclului de viață. Previne caderea parului si promoveaza regenerarea naturala; hrănește și întărește firul de par, luptand viguros cu semnele de îmbătrânire cu ajutorul ingredientelor andti-age din Formula Unisex.
Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Reviews
  1. Be the first to review this product

Add a review