Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre Noi

Inevitabil, orice companie de distributie din domeniu isi asociaza imaginea cu cea a produselor pe care le vinde. In consecinta, alegerea noastra este facuta dupa o studiere atenta, si strict pe baza calitatii produselor si nu a avantajelor materiale oferite de diversi producatori.

Opiniile Clientilor Nostrii

Placut surprinsa sa gasesc aici unele dintre cele mai cautate produse profesionale din lume
Stefana Anghelache
Mi-a placut foarte mult amabilitatea personalului dumneavoastra.
Lavinia
Am fost placut surpinsa de rapiditatea livrarii produselor comandate.
Andreea S.
Produsele Tecna sunt intr-adevar de o calitate exceptionala
Mihaela V.
 
 

No products in the cart.

Tecna Invigorating Tratament

Invigorating Tratament 150ml

Product Code: TECNA748N Category: Teabase

Be the first to review this product

Terapie ultra intensiva pentru par moale si fragil. Stimuleaza circulatia sangelui intarind si indesind parul. Contine ingrediente active: Cafeina, Ginseng, Vitamina E, Cheratina Hidroizolata, Biotina si aditivul special Complexul Energetic GP4G. Terapie de urgenta impotriva caderii parului. Aplica direct pe scalp si maseaza usor pana la absorbtie. Nu clati!
Stimuleaza activitatea firului de păr în diferite etape ale ciclului de viață. Previne caderea parului si promoveaza regenerarea naturala; hrănește și întărește firul de par, luptand viguros cu semnele de îmbătrânire cu ajutorul ingredientelor andti-age din Formula Unisex.

Availability: 10 In stock

277,00 RON

Nature in your hands

Description

Details

Terapie ultra intensiva pentru par moale si fragil. Stimuleaza circulatia sangelui intarind si indesind parul. Contine ingrediente active: Cafeina, Ginseng, Vitamina E, Cheratina Hidroizolata, Biotina si aditivul special Complexul Energetic GP4G. Terapie de urgenta impotriva caderii parului. Aplica direct pe scalp si maseaza usor pana la absorbtie. Nu clati! Stimuleaza activitatea firului de păr în diferite etape ale ciclului de viață. Previne caderea parului si promoveaza regenerarea naturala; hrănește și întărește firul de par, luptand viguros cu semnele de îmbătrânire cu ajutorul ingredientelor andti-age din Formula Unisex.
Tags

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.

Reviews
  1. Be the first to review this product

Add a review