Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

Despre Noi

Inevitabil, orice companie de distributie din domeniu isi asociaza imaginea cu cea a produselor pe care le vinde. In consecinta, alegerea noastra este facuta dupa o studiere atenta, si strict pe baza calitatii produselor si nu a avantajelor materiale oferite de diversi producatori.

Opiniile Clientilor Nostrii

Placut surprinsa sa gasesc aici unele dintre cele mai cautate produse profesionale din lume
Stefana Anghelache
Mi-a placut foarte mult amabilitatea personalului dumneavoastra.
Lavinia
Am fost placut surpinsa de rapiditatea livrarii produselor comandate.
Andreea S.
Produsele Tecna sunt intr-adevar de o calitate exceptionala
Mihaela V.
 
 

No products in the cart.

Mud

Mud

Din cele mai vechi timpuri, nămolul este  recunoscut  pentru efectele benefice pe care le are. Proprietatile apelor din Marea Moartă au fost apreciate  inca din epoca romană pentru calitatile lor curative remarcabile, în special pentru tratarea anomaliilor pielii. Particularitatea compoziției lor este data de mineralele și sărurile din Marea Moartă.

Tecna a creat trei formule pretioase pe baza de nămol,  pentru a oferi o experiență de wellness potrivita tututor tipurilor de piele.
Linia MUD Teabase este bogata in minerale, care revitaliza metabolismul pielii și  hraneste pielea,  oferindu-i un efect  ANTI-AGE.

Efectueaza o funcție dublă, de  curățare simultana a toxinelor și impurităților și  de eliberare a substanțelor nutritive și minerale.

Linia MUD teabase este un aliat minunat pentru a-i darui clientului o terapie de relaxare, de vindecare și de întinerire.